Can Palet a Instagram

19.2.13


Instagram és una aplicació mòbil gratuïta desenvolupada al 2010 per compartir imatges. L'aplicació permet fer fotografies, aplicar-ne filtres i marcs, i publicar-les al propi Time Line de la plataforma o a diverses xarxes socials.

Quan des de la nostra entitat o ONG volem publicar el nostre dia a dia ens dediquem a escriure grans notícies i notes de premsa que només arriben a un percentatge molt petit de lectors.
Sempre hem sentit a dir que una imatge val més que mil paraules, però per contra ens entestem en redactar i redactar.

Instagram és doncs una bona eina per catapultar la informació de la nostra associació a les xarxes socials: Només ens cal fer una fotografia i distribuir-la, al mateix temps que la publiquem a Instagram, a Facebook i Twitter.

Només cal que prèviament anem a "Sharing Settings" i especifiquem amb quines xarxes socials volem vincular el nostre compte.

En el cas de l'Associació Educativa Can Palet, en comptes de fer servir individualment cada xarxa social, publico a instagram i d'allí mateix ja va directe cap al nostre Twitter i la pàgina al facebook. D'aquesta manera estalvio temps i milloro qualitativament el contingut.


Publicacions relacionades

0 comentaris