Arriba la Sra. Caterina

22.6.13Avui que des de Can Palet havíem de donar un petit detall al director general de l'entitat, ja que som gent d'esplai, hem decidit fer-li una petita gincama ajuntant dos elements que a ell l'apassionen: les noves tecnologies (twitter) i els refrenys catalans.

Hem creat un compte privat de twitter, la Sra. Caterina, que li anirà donant pistes sobre com continuar per aconseguir el seu objectiu.

Com ho he fet?
He fet servir un compte ja existent de gmail que ja té associat un altre perfil de twitter.
A l'hora de registrar la Sra. Caterina li he dit que el mail era mail+caterina@gmail.com.  Al afegir-hi aquest "+", Twitter ho detecta com un mail nou però en canvi pots rebre en un mateix correu notificacions de 2 o més perfils diferents.

Un cop el perfil estava en marxa, he donat certa autonomia a la Sra. Caterina registrant-la a Buffer des del mateix compte de twitter (@sraCaterina). He especificat que des de Buffer només publiqui cada dia a les 9 del matí, i li he copiat 15 refranys catalans repartits en 15 tweets. D'aquesta manera, cada dia a les 9'00h de les properes dues setmanes, la Sra. Caterina deixarà anar la dita del dia.

Actualització (juliol 2013):
Acabada la funció de la Sra Caterina i veient que no hi han perfils al twitter per difondre les frases dites i el refranyer popular, serà ella qui ho farà de forma diària.

Publicacions relacionades

0 comentaris