Caçadors d'Ombres: Ciutat d'Ossos

30.8.13

Un nou món ocult adolescent.


La història torna a repetir-se. Igual que Dave Stutler (The Sorcerer's Apprentice), David Rice (Jumper), John Smith (I Am Number Four) o Percy Jackson, una adolescent descobreix que darrere el món existeix una altre realitat molt més cruel. No, no és Matrix ni Monsters University. Aquest submón està habitat per vampirs, licantrops, dimonis i tota la varietat de criatures que podrien estar descrites al Monstruós Llibre dels Monstres (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban). 
I la protagonista no és la Selene d'Underwolrd o la Mary Winchester (la mare dels germans de SuperNatural); és la nova versió de la Bella del Crepuscle.

La Clary Fra, una adolescent novaiorquesa, acompanyada del seu inseparable amic Simon, surten de festa a la concorreguda discoteca Pandemonium. Segurament altres vegades hauran sopat al restaurant Purgatori i fet les copes al Bar L'Avern. És en aquesta discoteca on només ella presencia com un jove amb pinta feminitzada de rocker dels 80 assassina una víctima que ningú acaba trobant.
En Jace, aquest modernitzat Cullen amb trets de Jon Bon Jovi, Anakyn Skywalker, Kevin Bacon i Oliver Queen, li acaba revelant el seu secret a la Clary: és un Caçador d'Ombres. Forma part d'un grup de guerrers, meitat àngels - meitat humans, embrancats en una antiga batalla per protegir el nostre món de les forces del mal. I en aquesta batalla la Clary hi té molt a dir.

Aquesta és l'adaptació a la gran pantalla del primer llibre de la sèrie "Caçadors d'Ombres". La Classandra Clare va publicar la novel·la al 2007, convertint-se en èxit mundial i propiciant la publicació de 5 entregues més i d'altres ambientades en aquest mateix món de les ombres.

Els seguidors (i seguidores) de l'Edward i en Jacob necessiten nous personatges a qui idolatrar, i els justets Casters (Beautiful Creatures) no han omplert les expectatives dels nostres adolescents. Esperem que aquests rejovenits Guardians de la Nit (Ночной дозор), un xic més gòtics, puguin generar major allau de fans que Crepuscle. Per l'argument, els efectes especials i la major capacitat interpretativa dels actors tot apunta a que si. Però ja se sap que la recepta per tenir milers de fans encara no està escrita.

DIRECTOR: Scott Stewart
PAÍS: EUA
DATA D'ESTRENA: 30 d'agost de 2013Publicacions relacionades

0 comentaris