L'inici de Joc de Trons

27.8.13

Aquest dissabte vaig comentar per sobre l'opening de Game of Thrones, a the longest serie openings. Ja que només em vaig centrar en la seva durada i el treball que hi ha darrere és impressionant, crec que és de justícia dedicar-li un post.

M'he estat documentant i he trobat uns quants vídeos. El primer és el documental d'escassos 5 minuts on s'explica la creació de la introducció de la sèrie:


Així doncs, a l'inici de cada capítol hi ha un opening específic per centrar geogràficament a l'espectador en els escenaris que hi apareixeran. I a més en les anelles amb els animals de les grans cases també s'hi pot veure els detalls d'alguns fets històrics, com la Maldició de Valyria, la Rebelió de Robert Baratheon i la seva victòria.A través del perfil de Los7Reinos podem veure les diferents imatges de les localitzacions que han aparegut a l'opening:


Ramin Djawadi, el compositor de Blade: Trinity, Pacific Rim, Furia de TitanesPrision Break i Iron Man entre d'altres, és el creador de la BSO de Game of Thrones.
En Ramin Djawadi va trigar 2 mesos a crear la Banda Sonora de la sèrie. Per la introducció es centra en l'in crescendo d'instruments de corda per donar cos a les imatges. I per la primera temporada va crear 28 composicions per acompanyar els diferents moments.

Jason Yang, el violinista taiwanès- americà, va fer la seva interpretació de l'opening, associat amb HBO, per promocionar la sèrie a la ciutat de New York.  L'espectacular entrada a Youtube es va transformar en un vídeo viral amb més de 4'4 milions de visites:I per acabar, dos vídeos amb un toc d'humor. El primer recrea un suposat opening de la sèrie si aquesta s'hagués fet als anys 90. I el segon és una opening de Els Simpsons versionant Joc de Trons.


Publicacions relacionades

0 comentaris