Via catosfera

9.9.13

Catalunya és una societat rica en crear sinergies entre els seus habitants amb la llengua i la cultura com a punt de referència.


Aquest 11 de setembre, en motiu de la Diada Nacional de Catalunya, realitzarem una cadena humana que enllaçarà tot el nostre petit país de Nord a Sud.
Lligat a aquest mateix projecte, la Sargantana i l'Assumpta han impulsat la creació del Via blogs cap a la independència. Aquest consisteix en unir els diferents blogs de la catosfera creant al mateix temps una efervescència independentista a internet:

Per fer-ho només cal que us apunteu a  http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com, i entre el 9  i el 15 de setembre publiqueu un post relacionat i l'enllaceu amb el blog seguent que se us haurà adjudiciat prèviament.

D'aquesta manera al Funky Blog Medina l'enllaçarà el Blog del @Despertaferro, i des d'aquest post enllaço amb l'Ermessenda de Carcassona.

Us animo a participar d'aquesta singular gesta.
Publicacions relacionades

2 comentaris

  1. Al final han reduit el plaç i volen quedar enllaçats com més aviat millor, crec que el 12 es el límit, però potser ja han canviat i diuen el 11, qui sap...

    ResponElimina
  2. realment han sigut uns dies ben especials, pero encara no hem acabat...

    gracies per eser-hi kiku i si voleu participar en alguna altra iniciativa col·lectiva i que us avisem, ens podeu enviar un mail a cadenablogs2013@gmail.com i us tindrem al corrent

    ;-)

    ResponElimina