Angry Birds Star Wars: #JoinThePorkSide or #MayTheBirdsBeWithYou

6.10.13

Encara no coneixes el poder del cantó porc de La Força?

Angry Birds  és un videojoc d'estratègia desenvolupat per l'empresa Rovio. Va aparèixer al 2009, i consisteix en llançar ocells de diferents característiques per destruir les estructures on s'amaguen els porcs que els han robat ous.


És un joc senzill, però extremadament adictiu, que ha desenvolupat d'una forma extraordinària les seves potencialitats i la seva estratègia de màrqueting. Una mostra d'això és que des del videojoc original fins ara han sortit diferents versions i ampliacions que han tingut igual o més èxit que l'original.


Així trobem l'Angry Birds inicial, l'Angry Birds Seasons, l'Angry Birds Rio, l'Angry Birds friends, l'Angry Birds Space, el Bad Piggies i finalment, l'espectacular Angry Birds Star Wars i l'Angry Birds Star Wars 2

Aquest dos últims, ambientats en la saga Star Wars, són fins al moment les millors versions dels Ocells Enrabiats: han desenvolupat a la perfecció els diferents atributs i característiques dels protagonistes i els escenaris dels móns de George Lucas.

Personalment em quedo amb l'ocell Yoda, que versiona la veu del Mestre Jedi ja ancià de l'Episodi VI  amb la seva hiperactivitat de l'Epidosi II lluitant contra Darth Tyranus.

Us deixo amb uns quants vídeos que han fet circular Rovio per promocionar aquesta versió del joc:

Trailer Oficial d'Angry Birds Star Wars 2


L'Emperador: Join The Pork Side


Darth Vader amb el rap de l'Imperi


Darth Maul i l'espasa laser


Boba's delivery:


Angry Birds Star Wars Episode V: Hoth


Angry Birds Star Wars Episode IV: Too Short


Angry Birds Star Wars Episode IV: Han's Kessel Run


Angry Birds Star Wars Episode IV: No Moon


I els personatges:

Publicacions relacionades

0 comentaris