Prisioneros

12.10.13

Arriba la tardor al cinema

Sembla que el 7é art s’adapta al clima, o a l’inrevés, ja que ara que comencem a tenir dies plujosos, de sofà i manta, ens arriben pel·lícules del mateix estil i estat anímic. 
Havent deixat enrere l’estiu, l’explosió de la vida, amb pel·lícules com Pacific Rim, El Llanero Solitario o Percy Jackson, arriba l’etapa de la introspecció i el recolliment. I en aquest moment cíclic més íntim, el cinema ens aporta “Prisioneros”, per acompanyar-nos tant en el clima com en les valoracions morals que es desprenen.

Keller Dover (Hugh Jackman) és un pare de família que li toca assumir la llibertat per falta de proves del principal sospitós del segrest de la seva filla i una amiga. A partir d’aquí iniciarà la seva recerca de la veritat per poder trobar les dues petites tot prenent-se la justícia per la seva mà. 

En Logan ha deixat les montanyes canadenques per traslladar-se a  l’estat de Georgia, on ha format una família amb Kayla Silverfox després d'haver venut el Bar Coyote. Si, típic i tòpic nucli familiar nort-americà. Però sembla ser que si en una pel·lícula hi fa fred, plou i els terres estan plens de fulles, és senyal que hi han ments perverses rondant els protagonistes. I així és, perquè aquesta Prisioneros és el còctel resultant de Lovely Bones i Mystic River.
Però el més interessant d’aquest fil no és el thriller policial la sinó els dubtes morals que sacsegen el protagonista davant la desesperació del pas del temps, i l'aparent inacció d'un Jack Twist enzodiacat. Fins on arribarà Keller Dover? Serà un nou Ricardo Morales de “El Secreto De Sus Ojos”?

TÍTOL ORIGINAL: Prisoners
GÈNERE: Drama, Thriller
DIRECTOR: Denis Villeneuve
ORÍGEN: USA
DATA D’ESTRENA: 11 d’octubre de 2013


Crítica publicada  a Cultura Penedès

Publicacions relacionades

1 comentaris

  1. sembla que agrada per igual a crítica i al públic, cosa estranya, potser serà digne de veure i tot

    ResponElimina