Carta a la Presó de The Walking Dead

20.10.13


Benvolguts i benvolgudes Hershel i resta de Consell de l'Institut Correccional de l'Oest de Georgia, "després de 30 dies sense accidents".


Havent seguit la vostra evolució nòmada des de la fugida d'Atlanta, i amb la intenció de que pogueu establir-vos en aquest espai, que ocupeu des de la tercera temporada, us proposo uns quants punts a valorar per tal de poder millorar la vostra convivència comunitària:

(Aquesta carta conté spoilers)

La tanca exterior
Anem a veure, és una marranada matar "caminantes" i deixar-los allí amuntegats: fan pudor i els seus purins afectaran tard o d'hora les vostres collites.

Una opció seria desviolentar als qui voregen la tanca a l'estil Michonne: fora braços i fora mandíbula. D'aquesta manera no perillaria la reixa metàl·lica i evitaria que més "caminantes" se us acostessin.

Divisió de tasques.
En aquest primer capítol de la 4a temporada només he vist en Rick dedicar-se a les tasques d'agricultura i ramaderia. I amb la gentada que sou vivint a La Presó, no té massa lògica. Encara seguiu alimentant-vos de llaunes de conserves que recupereu de les cases veïnes?
Feu el favor de crear una correcta divisió de tasques i conrear totes les àrees verdes que pugueu! Ara és el moment de crear una revolució verda amb agricultura ecològica i de qualitat.

Control nocturn intern
Si sabeu que tots esteu infectats, no cal esperar a que algú de dins es mori per sorpresa i converteixi la vostra nova llar en l'Hotel Krueger. 
Què tal tancar les portes de les cel·les?
O pot ser podríeu trobar una opció menys claustrofòbica però que us garanteixi uns mínims de seguretat.

Accés de nous membres a La Presó
Qualsevol persona que vulgui unir-se a la vostra comunitat només ha de respondre tres preguntes? (Has matat a algun "caminante"? Has matat a alguna persona? Per què?)
Si fos un Monestir Sahaolin entendria el misticisme de les preguntes, però és la vostra comunitat, i en aquest primer capítol casi se us cola la germana de la Bruixa de Blair.

Crec necessari la creació d'un programa de quarantena per accedir a la convivència plena dins de La Presó, i evitar-vos ensurts, o problemes de drogoaddicció, o...

Magatzem
Hem d'anar cada dos per tres al supermercat més proper a buscar especificitats? Serà que no teniu lloc per emmagatzemar.
Personalment buidaria els Esclats i Mercadones propers, traslladaria tots els productes a la presó, i en faria el corresponent inventari.

Grups d'ajuda mútua.
Després de les experiències viscudes en 3 temporades, i les que seguireu vivint, fóra interessant poder crear grups de "revisió de vida"o d'ajuda-mútua per compartir les emocions, i ajudar a la vostra psique a assumir les vivències diàries.
Fins ara s'ho està menjant tot el dr. Herchel, i ja li toca descansar el pobre home.

Oci i Festa Major
La Cultura Popular té un munt d'expressions que serveixen per alleugerir els temors i opressions del poble per fer-ne festa i burla.
Ja que el vostre quotidià gira entorn als "caminantes", pot ser seria interessant buscar la manera de fer-ne festa comunitària.
Amb això no vull dir que tireu un "caminante" des de dalt del campanar, que li lligueu foc al cap, o que us inventeu la Zombimaquia; però si que busqueu la manera d'expressar aquestes vivències.
A Catalunya tenim els gegants i els cap-grossos. Què en podria sorgir de l'Oest de Georgia després de l'apocalipsi zombi?


Gràcies pel vostre temps.
Seguirem en contacte!


Publicacions relacionades

2 comentaris

  1. Genial com sempre! M'ha arribat al cor l'apartat "Accés de nous membres a La Presó" jajajjajajjajajajajaj

    ResponElimina
  2. Gràcies Núria!

    Em sembla que seguiré enviant-los cartes, perquè al segon capítol no milloren gaire... ;)

    ResponElimina