Descarregar vídeos de TV3

4.11.13

Dins de les activitats a l'aula, a vegades és necessari fer ús de vídeos i documentals de televisió, arxius que es poden visualitzar online en les seccions "a la carta" de les diferents cadenes, però que són difícils de retransmetre a l'aula per les relacions amb els punts wi-fi i d'altres variats contratemps.

Una possible solució, per evitar-te espants, és baixar-te l'arxiu i llestos.
Com? Doncs TV3 no ho facilita de forma directa, però re-buscant una mica per la xarxa s'hi poden trobar diferents opcions.

Els passos a seguir per descarregar-te un vídeo de TV3 a la carta són:

1. Descarrega't el programa "TV3 a la carta(1)" (per windows)
2. Copiar la url (adreça web) del vídeo que ens interessa.
Per exemple: http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/4736771

3. Obre el programa, copia-hi la url del vídeo a descarregar, i especifica-hi on vols que es descarregui el vídeo al teu ordinador.

Tingues en compte que el vídeo es descarregarà en format .flv. Per visualitzar-lo pots fer servir el programa VLC, descarregan-te'l de softcatalà (aquí).

 
Webgrafia:

(1) Nota de tvalacarta.info sobre Virus i seguretat:
He fet tot el possible per estar segur que el programa no té virus, i que no té res que hagi d'afectar al teu ordinador.
Com saps que això és una cosa de la que mai es pot estar al 100% segur, t'adverteixo que si ho instal·les ho fas sota la teva responsabilitat. No em responsabilitzo de qualsevol dany que pugui patir el teu ordinador, les dades, la teva persona o qualsevol que es trobi en les rodalies.Publicacions relacionades

1 comentaris