ingress, el joc de les banderes actualitzat

10.11.13

o també l'anomenat Word of Warcraft real.  

Ingress és un joc en temps real basat en geolocalització i en la realitat augmentada. Es desenvolupa en punts reals en les ciutats, amb l'objectiu de controlar-los i crear zones entre ells.

Mapa dels "portals" de Vilanova i la Geltrú
L'argument del joc es que dues faccions lluiten per controlar les ments de les persones mitjançant una nova matèria descoberta. Per una banda trobem els il·luminati (color verd), que busquen emprar aquesta matèria per forçar la velocitat de l'evolució humana, i per l'altre hi ha la resistència (color blau), amb l'objectiu de salvaguardar aquesta matèria davant la seva desconeixença.


Els portals estan situats en punts d'interès de les ciutats, com ara estàtues, monuments, places, parcs, edificis emblemàtics, etc. O sigui que hauràs de tancar l'ordinador o la consola i sortir al carrer a jugar!

   

Personalment les series V Els visitants, Les Croniques de Sarah Connor o la 5a temporada de Fringe m'han influït molt a l'hora d'escollir bàndol. Tot i que a hores d'ara encara sóc un projecte de Madmartigan sense interaccionar massa amb el grup al que pertanyo.

I tu, de quina facció series?

(Només una nota final: Ingress només és un joc per androiders. Ho sento iphoneros!)

 

www.ingress.com

Webgrafia:
- Catalunya Ràdio. El joc exclusiu d'android que utilitza la ciutat com a camp d'operacions.
- Ara.cat. Ingress, el primer gran videojoc de realitat augmentada.
- GameOver.cat. Què és "ingress" de google?
- El periodico: Ingress, el joc addictiu de realitat augmentada de Google.


Publicacions relacionades

0 comentaris