Dinovember o Creativitysaurus

4.1.14

Cada mes de novembre, els dinosaures de plàstic d'uns nens de Kansas deixen de cohibir-se  i fan malifetes durant la nit, assaltant sigilosament des de la cuina fins als lavabos de la casa. És 'dinovember', una enginyosa idea d'uns pares creatius que han fet d'una tradició familiar l'última sensació de les xarxes socials.

El tsunami dinovember va esclatar a mitjans de novembre i, tot i que fins al moment no n'havia parlat, us ho ofereixo ara que s'acosta la nit del 5 de gener, la nit de les il·lusions i la creativitat dedicada als infants.


A la primera nit els dinosaures es van dedicar a obrir, destrossar i jugar amb una caixa de cereals. Al matí següent es van embolicar amb la fruita i van començar a ser menys curosos en amagar el seu rastre. Així, durant diverses nits, els dinosaures feien de les seves per la casa i els seus pares, Refe Tuma i la seva dona, van explicar els motius així:

"Volem que els nostres nens no perdin la imaginació i la capacitat de fer-se preguntes. En aquesta era en la que trobem la resposta als nostres dubtes amb una recerca a internet volem que experimentin una mica el misteri".

i aquesta és la seqüència sencera:


Ja podeu crear la vostra dino- aventura i penjar-la a les xarxes socials amb l'etiqueta #dinovember.


 
Webgrafia:
- Dinovember al facebook, amb les fotografies originals i d'altres posteriors a la notícia.
- Dinovember, 30 days of dinos.
Dinovember: The Month When Plastic Dinosaurs Come To Life, al Huffington Post.Publicacions relacionades

0 comentaris