Buffer per evitar metrallar a tuits

30.1.14

La informació de Twitter la gestiono a través de diferents llistes per poder estar al dia segons diferents àmbits. Una d'aquestes llistes és la de tuitaires de Vilanova i la Geltrú.

Aquest dissabte, en el marc de la Manifestació Silenciosa contra la violència masclista, vaig fer seguiment de la cobertura tuitaire de l'acte a través d'aquesta llista. I així vaig veure com un dels membres d'aquesta llista publicava 10 tweets seguits, de temàtica i temporalitat diversa, en qüestió de pocs minuts.

Suposo que, com molts altres piuladors, només disposava d'aquell moment per tuitejar algunes informacions, sense adonar-se que el que estava fent era avassallar als seus seguidors i, de retruc, disminuir l'impacte de la informació publicada.

És per aquestes situacions, i moltes d'altres, que tenim a Buffer!

Una de les opcions que et permet fer Buffer App es programar tweets, però si només fos per això ja tindríem TweetDeck o Hootsuite.
Aquesta app a més a més et dóna la opció de carregar els tweets en una llista d'espera i anar-los publicant automàticament a les hores que li has indicat prèviament.

És a dir, primerament li has d'indicar quants tweets vols fer al dia i a quina hora s'ha de publicar. A partir d'aquí, cada tweet que passis per buffer restarà a la cua fins que li toqui el torn per publicar-se.

I... quines avantatges m'aporta això?
Doncs evitar publicar tots els tuits de cop, avassallant als seguidors i restant importància a la informació. I l'altre, i la principal, és poder publicar els tweets quan calculem que major impacte tindran.

A través de Tweriod podràs saber el moment de major audiència dels teus seguidors, i amb Buffer marcar uns minuts abans com a moment de publicació. D'aquesta manera asseguraràs major èxit al que publiquis.

 
Per qualsevol dubte, aquí em tens!

Publicacions relacionades

2 comentaris

 1. Molt bona App, bàsicament amb això pots evitar que un topic que hauria de tenir molt seguiment, perdi notorietat. Alguns blocs (tumblr per exemple) també tenen la opció de poder fer una llista programada de posts i que ells es vagin publicant segons els teus paràmetres.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola! Gràcies per la teva aportació!
   La veritat és que des del seu naixement tinc a Tumblr com a un/a autèntic/a desconeguda. És un tema pendent que tinc i que m'animes a explorar.

   Gràcies de nou!

   Elimina