la Tormenta d'X-Men és lesbiana

28.1.14

Aquesta és l'axioma que es desprèn de la teoria apocalíptica de Sussane Atanaus, la candidata al Congrés dels Estats Units de Nord Amèrica per Illinois, que culpa als homosexuals de provocar tornados.


A priori la inclinació sexual dels mutants de la Marvel m'importa ben poc, però la decadència intel·lectual de l'espècie humana em fascina, i és per aquest motiu que he pretès buscar certa racionalitat a la tesina catastrofista d'aquesta congressista en potència.

Aquesta política americana afirma que els desastres mediambientals són provocat pels i per les homosexuals. Bé, hi afegeix que per intercessió divina (degut a la seva ràbia). Però en tot cas són causats per tots aquells que defugin de l'heterosexualisme més mamut de tots.
En les seves tesis doctorals en el camp de la sismologia, la climatologia, l'epidemiologia, la neurologia i la psiquiatria també assegura que ara l'espècia humana pateix trastorns neuropsiquiàtrics i degeneratius que no existien fa 60 anys (autisme, demència, etc). I dels quals també en culpa, evidentment, a la homosexualitat i l'abortisme.

Jo que em pensava que l'Escola Xavier per Joves Superdotats era una ficció, i ara apareix una sequaç de William Stryker que, amb l'excusa de la homosexualitat, pretén eliminar a tots els mutants telepàtics, telequinètics, atmosfèrics i climatològics*.

Així doncs, darrere d'aquestes declaracions podem intuir que tot plegat és una maniobra de l'Exèrcit d'Stryker (Els Purificadors) per introduir un dels seus agents al Congrés Nord-Americà, i al mateix temps obligar a sortir de l'armari a membres concrets de la comunitat mutant**.

Cercaré les declaracions de Magma, el Professor X, Iceman, Tormenta o Jean Grey entre d'altres.

 
Webgrafia:
Susanne Atanus: Autism, Dementia Are God's Punishments For Gays (Huffington Post)
Política republicana de Illinois dice que el matrimonio gay [...] provocan los tornados. (20minutos)
- Tornados, culpa de los gays. (sipse.com)
- Desastres naturales son culpa de los gays. (El Observador)


(*): Les dues últimes classificacions de mutants me les he tret de la màniga. Així com qui no vol la cosa...
(**): Un dels pocs mutant obertament homosexual de Marvel Còmics és NorthStar.

Publicacions relacionades

5 comentaris

 1. Kiku! Jo crec que la humanitat hauria de posar-se d'acord en crear un país nou que, per exemple es pogués dir "Friquilandia" (només es una idea) .
  Veig que hi ha suficient població com per omplir-lo. La majoria de paisos podrían aportar individuos amb molt alt nivel de friquisme. Faig servir aquest mot per no usar-ne un altra. Aquesta candidata podría ser un bon model.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Miquel, aquest és l'argument de l'Obra "Yes we Spain" d'en Carlos Latre. I sembla ser que tampoc seria efectiva: acaba provocant un calo de cultiu massa explosiu.
   Haurem de cercar altres vies...

   Elimina
 2. Avui el meu bloc compleix 8 anys i faries que fos el bloc més feliç de la catosfera si et passessis a felicitar-lo, moltes gràcies!

  ResponElimina
 3. Vaja, doncs que estrany que els tornados no només s'emportin als homosexuals, quin Deu amb més mala punteria, no?

  PD: Veig que hi ha 2 comentaris, però no veig els comentaris dels posts! soc l'únic a qui li passa?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Carai Pons, aquesta perspectiva no l'havia explorat!
   Doncs si, però és el que té els tornados... són molt destralers. Jo faria servir més la opció del llamp. És més directe!

   PD: Solucionat el tema dels comentaris. Vaig voler unir els comentaris amb els de G+ i la plantilla no m'ho accepta. Ja ho he tret. I llestos!

   Elimina