Comença la filmació d' Star Wars VII

16.5.14Amb una simple imatge penjada a Twitter, i amb l'etiqueta #DayOne, el dia 15 de maig de 2014, la productora Bad Robot ha donat el tret de sortida a la filmació de l'Episodi VII de la Guerra de les Galàxies.La idea original que tenia George Lucas amb la última trilogia era tractar més tot el que envolta el món Jedi (el seu codi, la seva estructura, etc) intentant abordar qüestionaments filosòfics entorn l'ús de la Força.
Però després de que tot això passés pel filtre de JJ Abrams, no sé cap on anirà tot plegat. Només se sap del cert que la trama tindrà lloc 30 anys després de l' Episodi VI de la saga i que estaria protagonitzada per un «un trio de nous líders joves i alguns rostres molt familiars». D'aquest últims, se'n sap segur l'actuació de Carrie Fisher (princesa Leia), Mark Hamill (mestre Luke Skywalker) i Harrison Ford (Han Solo).
Els últims rumors apunten cap a un paper més destacat de Han Solo, centralitzant el protagonisme conjuntament amb els més joves.

Sabent la trajectòria de JJ Abrams, espero pugui imposar el seu criteri i evitar que Disney en faci de les seves passant a tenir: Úrsula the Hutt, Hook Fett, Peg-Leg Peetom, Scar Vader, Emperadora de Vil o Jafarth Maul.Aquestes fusions al més estil Bola de Drac són obra de Dennis Culver.Publicacions relacionades

0 comentaris