Tocar i parar versió parkour

2.5.14


Hi ha pocs videojocs per smartphone que m'hagin arribat a enganxar... un d'ells és Vector. El vaig descobrir ja fa més d'un any, amb la seva arribada a la Google Play, i fa poc que me l'he tornat a instal·lar a la tablet, per jugar una mica al "pilla-pilla" tot fent el ninja per escenaris urbans.

He llegit d'ell que és el joc que critica el capitalisme. Bé, no cal flipar-se tant quan el propi joc permet avançar de forma més ràpida afluixant-se la cartera.
L'argument és un, però podria ben bé ser un altre i tampoc hi hauria gaire diferència. Bàsicament consisteix en la fugida del personatge d'un sistema que retalla les llibertats. Vaja, com un Matrix. Però en comptes d'enfrontar-te a l'agent Smith et toca corre més que ell.


És un joc molt intuïtiu on, a partir de diferents escenaris amb més de 10 pantalles cadascun, hauràs d'evitar ser atrapat tot corrent fent servir diferents tècniques de parkour.
Que què és el Parkour? Recordes la pel·lícula Yamakasi? Bé doncs... per aquí van els tiros.


I abans de que comenceu a jugar-hi, només destacar que a mesura que vas avançant, el teu personatge va "aprenent" diferents tècniques parkour amb el seu corresponent nom.


Publicacions relacionades

0 comentaris