Esbatussades d'Angry Birds

2.7.14


L'equip de Rovio segueix reinventant el món dels ocellots enfadats.
Tot plegat va començar enderrocant construccions porcines. Més tard van viatjar a Brasil (Angry Birds Rio), per altres escenografies mundials (Seasons i Friends) i per l'espai exterior (Angry Birds Space). I d'aquí es van convertir en protagonistes d'Star Wars, en dues versions diferents segons les triologies existents (Star Wars I i Star Wars II).
Mentrestant, els porcs verds es van dedicar a la mecànica d'automoció (Bad Piggies) i això els va dur al món de les curses automobilístiques (Angry birds Go!).

I quan ja no sabiem com ens podrien sorprendre, apareix l'Angry Birds Epic, un joc que simula les batalles dels jocs clàssics de rol.


El centre d'interés és el mateix de sempre: els porcs robaran els ous als ocells, i aquests hauran de resseguir la Piggy Island (illa porca) per derrotar al Rei Verro, al Mag Marrà (sí, té nom de dolent del Club Super 3) i al príncep Porky. El funcionament és el combat per torns en el que s'ha de jugar la millor estratègia entre armes i habilitats dels protagonistes.


Els protagonistes del joc són:

1.) RED.

El ja mític ocell vermell que encarna el paper de l'heroi. Les seves capacitats van lligades al dany directe i la protecció de l'equip.
Comença com a caballer, i evolucionarà fins a vengador, passant per paladí i samurai.

2.) Cuck.

L'ocell groc clàssic aquí encarna el paper de mag. Les seves capacitats són de mal grupal per torns i sanació també grupal.
Comença al el barret de Mag, i anirà canviant a Ocell Llamp, Ocell Pluja, Bruixot i finalment o Ocell Tro.

3.) Matilda.

L'ocell dels ous bomba aquí encarnarà a la sacerdotesa sanadora. Ve a ser com la Jaheira de Baldur's Gate, una druida lluitadora.
L'únic personatge femení del joc comença com a clergue, i passa a ser druida, princesa, sacerdotesa i finalment bard.

4.) Jake, Jay i Jim.

Els 3 ocells blaus aquí seran els lladres de l'equip, oferint diferents efectes secundaris amb les seves arts.
Començaran com a Timadors, i evolucionaran cap a Trinxeraires, Tiradors, Espies, i finalment a Bandits/Moradors.

5.) Bomb.

Recordes l'ocell negre que explota? Doncs aquí serà una mena de Mr.T amb plomes i amb disfressa de pirata.
Començarà com a Pirata, i passarà per Canoner, Frenètic i Capita, fins passar a ser un llop de Mar.


Què et sembla?

Per cert, el joc és més àgil si pots contactar amb amics del facebook. O sigui, que si t'animes a jugar-hi, avisa'm que farem amistat. ;)

Publicacions relacionades

0 comentaris