Guia Angry Birds Epic

3.7.14

I si aquesta setmana us presentava el joc Angry Birds Epic i els seus personatges, avui toca repassar, per poder fer front a cada una de les batalles, els

consells i trucs per Angry Birds Epic

Tingues l'inventari al dia

Després dels combats vas recopilant objectes, a partir de la ruleta o del cofre. Abans de cada combat seria bo que mirèssis què tens, i quines armes pots construïr.

A partir d'aquí vas a l'enclusa o a la marmita, crees les eines noves, i equipes els teus personatges amb la que més convingui.

Durant el combat,

Elimina abans els enemics petits

Sembla una norma no massa lògica, però quants més enemics tinguis en el camp de combat, més difícil serà centrar-se i més punts de combat rebran els teus personatges.
Així doncs que, per norma general, elimina primer als senzills i deixa els més forts pel final.

Aprofita't dels atacs amb retard

la norma anterior queda qüestionada amb els tocinos més grossots. Aquests no ataquen necessàriament a cada torn, sinó que necessiten 2 o 3 torns per poder-se preparar per fumer una bona garrotada.
Aprofita doncs aquest espai de càrrega per atacar-lo o per eliminar la resta d'enemics, i protegeix-te només el torn previ a l'atac.

El Bitxo

Fes-ne ús quan sigui necessari i pugui ser més efectiu.
Al mateix temps recorda que si l'utilitzes amb el primer personatge, encara quedaran 2 personatges més per atacar i tornar-la a omplir.

Les Pocions

No et dediquis a fer beure pocions als teus personatges a tort i dret, recorda que són limitades i costoses de aconseguir. És a dir, procura fer-ne ús només quan creguis que podràs acabar el combat.

Treballa en equip

En el món del Màgic existeixen els ja coneguts "combos", que consisteix en ajuntar dues cartes perquè les habilitats de cadascuna es vegin incrementades al jugar-les al mateix temps.
Aquí caldrà estudiar també les habilitats de cada personatge per poder-ne treure avantatge en el combat. Com fer primer el mal grupal, o sanar als personatges abans d'eliminar l'adversari i passar al següent torn, o obligar que els enemics ataquin al personatge que està protegit i els pot tornar el mal fet.

No paris de jugar

Si continues jugant els mateixos nivells que ja has superat, podràs fer pujar de nivell als teus personatges i aconseguir els objectes de la ruleta que necessites per fabricar pocions o eines màgiques. 
Per jugar no perds temps, monedes ni oportunitat, ans el contrari: disfruta!

Mapa complet de Piggy island

Publicacions relacionades

1 comentaris