Privacitat a Google Street View

27.8.14


Per no infringir la llei sobre privacitat, Google ofereix la possibilitat de difuminar zones de l'Street View, ja siguin cases, cares, cotxes o altres objectes.
I això és el que deuen haver fet el Primer Ministre Britànic i d'altres personalitats per eliminar les seves propietats de la mirada del cotxe de Google. Bé, suposo que ho deuen haver fet de la mateixa manera que Google ofereix al usuaris i no pas a cop de talonari. 
Com?

1. Accedeix a Google Street View

Ves a Google Maps i posa l'adreça en el quadre de text superior.
Un cop localitzada l'adreça, posa-hi el ninotet groc de la part inferior dreta: prem damunt d'aquest, i deixa'l anar damunt del carrer corresponent.

2. Localitza el que vols difuminar

Fes servir els controls de Google Street View per fixar la imatge damunt l'objecte a difuminar: la casa, el cotxe, una cara o un altre objecte.
Nota: Ara mateix no sé quin altre objecte pot ser.

3. Formalitza la sol·licitud

Prem el link "Informa d'un problema", de la part inferior dreta de la pantalla.
Aquí hauràs d'omplir el formulari especificant què és el que sol·licites difuminar, especificar un mail de contacte, i demostrar que no ets un robot (típic, pobre Sony).


4. Esperar

Un cop enviat, rebràs un mail amb un identificador de referència, i et tocaràs esperar a que Google ho valori.


I si tot va bé, rebràs un correu (personalment en menys de 24 hores) amb el següent missatge:

"Hola,

El contingut de Street View que vau notificar s'ha actualitzat. Els canvis s'aplicaran en un termini de 24 hores.

Si, passades 24 hores, no veieu els canvis, proveu d'esborrar la memòria cau del navegador i després torneu a consultar la imatge. Si necessiteu instruccions per esborrar la memòria cau, accediu a aquesta pàgina.

Gràcies per cridar-nos l'atenció sobre aquest assumpte. Donem molta importància a la privadesa i la seguretat, i la vostra aportació ens ajuda a millorar Google Maps per a tothom."


Publicacions relacionades

0 comentaris